Ervaringen en beoordelingen van anderen

Gemiddeld geven mensen een 9.4 voor de behandelingen!

Op Zorgkaart Nederland geven mensen gemiddeld een 9.4 als cijfer voor de behandeling bij Praktijk Leenaars. Kijk voor meer informatie op de link.

Kijk op Zorgkaart Nederland

Dit zeggen anderen over de behandeling

Lisa

Wat ik fijn vond aan de begeleiding was dat het heel erg gericht was op mijn eigen proces. Er was ruimte voor vragen en rust wanneer nodig. De begeleiding was persoonlijk!

Kim en Sander

We hadden veel vragen omtrent onze gevoelens tijdens het rouwproces of het goed, fout of raar was. Door het met Fleur te bespreken, die het begrijpt, hebben we een stukje rust en acceptatie van gevoelens ontwikkelt.

Sylvia & Arnoud

Fleur kon door mijn emoties heen prikken en ik voelde mij veilig tijdens de sessies. Ze is tijdens de sessie ook enorm eerlijk en laat ook wat van haar zelf zien. Dat maakt de verbinding tussen hulpverlener en cliënt heel sterk.

Kailey

Fleur is kundig, invoelend en heeft veel kennis over de thema’s die zij behandeld. Ik zou daarom ook iedereen aanraden om te kiezen voor een zorgverlener die zich specifiek specialiseert in deze onderwerpen.

Recensie schrijven

Wil je een recensie schrijven nadat je in behandeling bent geweest? Klik dan op de link om op Zorgkaart Nederland een recensie achter te laten.

Klik hier!