Reiki healing sessie

Wat is een reiki healing sessie

Reiki is een methode vanuit de holistische alternatieve geneeswijze. Het is een energetische helingsmethode waarbij klachten op alle holistische niveau’s behandeld worden. Via handoplegging wordt er energetisch gewerkt aan het doorbreken van blokkades die zowel fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch als spiritueel aanwezig kunnen zijn.

Een reiki healing sessie zal in combinatie zijn met korte psychologische interventies, waardoor we dieper tot de oorzaak van jouw klachten kunnen komen en je handvatten hebt om na de sessie zelfstandig verder te gaan in het verminderen van je klachten.

Door middel van een reiki healing sessie zak je meer in je lichaam, zal je meer gronden en doorvoelen, kom je meer in contact met je gevoelens en je behoeftes, krijg je meer energie en kunnen klachten verminderen.

Het is ook zwanger mogelijk om een reiki healing sessie te ontvangen. Reiki is niet schadelijk voor het kindje.

Een reiki healing sessie vraagt een investering in jezelf van 80 euro. Het is een eenmalige sessie van 60-75 minuten. Meerdere sessies boeken is mogelijk, mocht dit je voorkeur zijn.

Boek onder aan de pagina jouw reiki healing sessie.

Wat je kunt verwachten tijdens een sessie

Er plannen samen een sessie in, waarna we elkaar face to face op de locatie in Noordwijk zullen ontmoeten.

We starten met een gesprek gericht op jouw hulpvraag, klacht(en) en zullen hier al dieper ingaan op de mogelijke oorzaken. We betrekken hierbij alle holistische niveau’s om jouw lichaam, geest en ziel als één geheel te zien.

Daarna mag je plaatsnemen op de behandeltafel, waar je comfortabel mag liggen met een kussen, dekentje en muziekje wat voor jou het prettigste aanvoelt. Door middel van handopleggingen zal ik de energie van jou en je lichaam volgen om zo een energetisch healing te geven. Alle aanrakingen die jij als niet prettig ervaart, zullen niet of met een kleine afstand van je lichaam gedaan worden.

Na de healing, nemen we terug plaats om jouw ervaring te bespreken en mogelijk nog verdere verbindingen in jouw hulpvraag en klachten te leggen. We kijken of we jouw hulpvraag kunnen beantwoorden, waarna ik je nog mogelijke handvatten zal meegeven.

Boek hieronder jouw reiki healing sessie.